Tuesday, July 6, 2010

Abang Ben


Aku memang malas sebenonye update blog ni..
Abang Ben punye pasal aku update lah blog aku.. (nak letak gambo kat Angsana...)
macam cite Abg Ben, aku pun lama tak gi Angsana ni, zaman keje kilang kat Pasir Gudang dulu,boleh kata 2 minggu sekali aku gi, (dgn awek, skrg wife..) Tak sangka boleh jumpa Abg Ben, aku memang respect la kat die.. Ni gambo kat Angsana tu..


p/s: mee rebus kat situ memang kureng skit, cuba try tauhu bakar, mesti mantol.

1 comment: