Wednesday, November 7, 2012

pageview lima angka

pc kokak dah dapat pageview lima angka! kah kah kah! entri ni special thanks to Dr Bentara! (kerna bagi semangat utk update blog kokak ni setelah setahun tak update hahaha), dan kepada Bro Berteromber (Ulu Tiram rules!!). Tak lupa juga semua blogger yg sudi letak pc kokak dlm blog list anda! dan juga kepada anda!
* dan kepada aku sendiri yg selalu klik blog sendiri haha!

15 comments:

  1. tahniah....err...helmet tu untuk dijual ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. helmet tu tak jual bro, itu namanya seni fotografi hehe :)

      Delete
  2. Tahniah! Wow x takut ker cpu tu kena air?haha life's a risk, carnal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ada makna photo ni bro, aku dan pc kokak ku. haa itu la namanya pc kokak bro.. pc yg dah kokak. org joho cakap kokak ni rosak, buruk, teruk, etc. contoh pengunaan parkataan ni.. http://tokrimau.blogspot.com/2006/03/aku-nak-duit-aku-balik.html hehehe :)

      Delete
    2. haha oic baru faham...jgn lupa singgah2 ler blog geng2 sarawak mcm aku, Ijau D Koceng (www.kucinghijau.blogspot.com) dgn Korawk (www.gengkeretasapu.blogspot.com)

      Delete
  3. Herman Tino tue aper citer tuan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku metalhead yg mencintai sejarah dan khazanah negara! :)

      Delete
  4. tahniah bro! More entry untuk 6 angka!!!

    ReplyDelete
  5. Tahniah bro.jgn jemu update blog..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasni nak post pasal film2 art pulak.. hehe.. thanks bro.

      Delete