Saturday, June 29, 2013

Piala FA milik Pc Kokak?!



9 comments:

  1. Uihhh..dapat pegang piala dulu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia dtg kat Selamat Pagi Malaysia tadi.. sempat la amek gambo, nak pergi stadium tak dapat...

      Delete
  2. Kul 12 larkin macam ramai lagi je fans jdt.
    Dalam hati aku sempat ke sampai bukit jalil ngan jam lagi

    ReplyDelete
  3. Tak dpt tiket ker bro?....lagi kesian kat gang2 yg dah byr trip bas x dpt bas dan stuck kat larkin.....apa2 pun BO.S memang hebat semlm....apa nak buat...xder rezeki...thn depan cuba lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik ambik trademark gua nampak haha...anyway tahniah kepada JDT sebab sampai ke final walaupun x menang!

      Delete