Wednesday, January 1, 2014

fuck Carcass hina Islam ?


selepas membaca post terbaru blog dissecting the euphony, aku terus check apa yg tak kena dgn album baru Carcass... cuba korang baca lirik lagu no 4. A Congealed Clot of Blood



aku, kita semua metalhead cukup respek sama band otai Carcass ni, dan cukup teruja dgn kemunculan semula mereka dgn studio album baru. tapi apa yg dorang buat di dalam album Surgical Steel, lagu no 4, apa makna ni? apa maksud kamu? cukup2 menguris hati. dalam lirik tu ada 'fasiq' 'imam' 'al-harb' 'Dajjal' 'black flag' 'jihad' 'Rasual al malahim'.. nampaknya macam pandai juga dorang ni pasal benda2 ni.. ok bagus teruskan explore Islam. one day the Light will come to your heart. Inshallah.

14 comments:

  1. Maksud Rasool al-Malahim (the Messenger of Fierce Battles) Allah’s blessing and peace be upon him.

    ReplyDelete
  2. dengar versi sedut memang taktau apa yang dorang nyanyi....

    ReplyDelete
  3. tak dengar lagi. dah check lyrics. memang x jelas. tetapi aku sure depa x suka Islam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku memang kecewa gile beb... kemungkinan, takkan la true metalhead cam depa boleh termakan dgn media barat zionis tu.. entah la...

      Delete
  4. Aku dah takda mood nak pi Hammersonic dah ni. Carcass main.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hammersonic? wow! hang harus pergi bro jumpa depa kasi tarbiah depa....

      Delete
    2. belom sempat nak jumpa dah kena halang dgn body guard camna..? heheh.

      Delete
    3. oppsss lupe superstar ada bodyguard.. hehe

      Delete
  5. tak kenal maka tak cinta..
    mungkin sebab kurang pendedahan, atau apa je la sebanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. "tak kenal maka tak cinta, tak cinta maka tak perlu membenci"

      ~pc kokak~

      Delete
  6. Ataupun diorang nak discover Islam kot...berprasangka baik hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus bro positif.. harap gitu la ekk.. mula2 benci, lama2 sayang..

      Delete