Saturday, July 19, 2014

MH370 777 MH17 777 Tujuh yg diulang-ulang


kau tak sambang jigsaw puzzle tu. kau takkan nampak the big picture. semua sudah di suratkan.

Diulang-ulang ialah Peringatan.
MH370 MH17 tanda2 kedatangan awan hitam sudah datang tapi Malaysia belom bersedia.

Entah kenapa aku tengok dorang yang bercakap dalam forum kat tv tu, macam tak tahu dunia ni sudah ada draf kemusnahanya. Ww3 tu kan pasti berlaku, mula2 perang kecik lepas tu melarat ke Ww3. Malaysia berperanan di situ, di hujung dunia. Sebab tu Tanah Melayu ni terletak di 'hujung dunia' tanah besar Asia. Bukankah Ww2 dulu bermula dari perkara kecil juga, Bukankah peristiwa pesawat ni juga involved many of the world's countries, kemudian melarat. Melarat.


Menjaga hati orang ramai supaya tidak panik adalah lebih teruk kerana membiarkan orang ramai terus lalai. sepatutnya kau suruh orang ramai bertaubat! Kau tak tahu draf tu, sebab tu la kau tak cakap perkara sebenar. Atau kau tahu tapi tak tahu apa nak buat untuk survive. Amerika akan serah kuasa secara rasmi kepada Israel dlm perang ni sebagai ketua dunia baru. British kemudian Amerika kemudian Israel. WW1 kemudian WW2 kemudian WW3. Bukan Rusia yg mahu Ww3, tapi Israel. Malaysia mesti bersama Rusia bukan Amerika. mungkin kau lupa, satu dunia, satu kerajaan, satu ketua! si mata satu si dalang tua! kau tak nampak kafir di dahi mereka? sebab kau la pengikut setianya.

British: Setahun
Amerika: Sebulan
Israel: Seminggu (7)

Kita akan masuk fasa 'seminggu'.

Berdoalah agar Tuhan letakkan cahaya dalam hati kita supaya mata hati kita nampak jalan yg lurus itu, supaya kita tak sesat jalan. Bukan jalan yg dimurkai. Bertaubatlah. Itulah isi yg tujuh tu.

Tujuh yang diulang-ulang adalah Al Faatihah.

6 comments:

  1. Memang rakyat Malaysia masih lagi lalai..dah 2 Kali bencana berlaku pun masih lagi alpa..

    ReplyDelete
  2. I think right now the main concern is mayat2 jenazah2 tu belum diangkat. I think mayat2 tu tengah reput sekarang. Black box pun pihak berkuasa Malaysia belum dapat pegang lagi.
    Aku rasa fokus mesti kat uruskan mayat, dan kumpul black box dan jugak evidence.
    Kalau sapa2 boleh slow-talk ngan Putin, settle kan benda ni baik. Tempat kawasan tu dorang under Putin.

    ReplyDelete
  3. The end is near, its crystal clear
    Part of the master plan
    Dont look now to israel
    It might be your homeland

    Holly war....








    ReplyDelete
  4. tgk kat selatan tanahair kita sudahlahh baiii...

    ReplyDelete
  5. perna juga aku tebaca pasalperang akhir zaman ni

    ReplyDelete