Saturday, May 2, 2015

bersama Yusuf Islam aka Cat Stevens



baru tadi Yusuf Islam datang ke program Selamat Pagi Malaysia TV1 untuk mempromosikan buku 'Mengapa Saya Masih Memetik Gitar'. mesti dapatkan buku ni!

Alhamdulillah aku dapat bergambar dengan legend ni... siap sign lagi... hehe... Peace!



11 comments:

  1. steady! (mcm komen sorang mamat blogger tu hehehe)

    ReplyDelete
  2. upload la rakaman video sini.. huhu

    ReplyDelete
  3. Perghh...dia ada dtg pwtc.tak dpt masuk ramai gila org.buku dia tu yg aku nak beli

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. I saw some pics of Cat Steven family aku ambik kat dia nye booth kat book fair tu. Memang ramai orang.
    Nanti cerita sikit pasal buku tu please. thanks.

    ReplyDelete
  6. pergh terbaik tu dapat bgambar ngan dia... kalau ada rezki mau beli juga bukunya tu.

    ReplyDelete
  7. Untung la kerja RTM...heheh...

    ReplyDelete