Thursday, August 6, 2015

indeed MH370





"Today, 515 days since the plane disappeared, it is with a heavy heart that I must tell you that an international team of experts have conclusively confirmed that the aircraft debris found on Reunion Island is indeed from MH370." Malaysian Prime Minister Najib Razak.

...?

2 comments:

  1. Aku ada satu kawan budak melayu.
    Mati2 dia cakap MH370 ada kat Diego Garcia.
    Dia ada dia nye conspiracy theory la.
    So aku cakap, abis tu sekarang dah jumpa flap kat Reunion Island.
    Dia cakap Possible flight tu kat Diego Garcia so nak kaburi mata dunia, dismantle flap and let go kat Indian Ocean.
    Errr... Aku dah cakap kan kawan aku tu Melayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro Deaf,

      aku tak kesah org nak cakap conspiracy theory ke apa.. point paling penting kejadian ni memang pelik. waris sendiri pun ramai tak puas hati bro..

      conspiracy theory Diego Garcia ni aku tak amik port sgt... mungkin sebab aku takde fb hehe. mungkin kawan melayu kita tu ada dalil sendiri..cuba la bro tanya apa dalil paling kuat dia hehe..

      aku lebih minat conspiracy pasal mata satu jer..hehe..iykwim.. yg ada dalil Al Quran atau Hadits dan sejarah dunia. seronok main jigsaw puzzle jenis ni...

      Delete