Thursday, July 15, 2010

Athotorgh - Promaster Dieyana LP


front cover
back cover
booklet
boocklet front/back
booklet center
poster
side metal
side thrash
flyers

12" vinyl EP. Limited to 250 handnumbered copies.
The first five tracks are taken from the 1997 "Promaster Dieyana" Demo tape, the last song is a new one recorded in 2009.

Tuesday, July 6, 2010

Hell's Labyrinth Metal Store


Ni gambo kawan aku kat Temasek...
dari kanan Brenan De Souza (owner Hell's Labyrinth Metal Store)
tengah tu aku lah, yg kiri tu Lan, member lama sejak kat Pasir Gudang lagi, tapi die dah lama duduk kat sana, so die jadi tourist guide aku utk cari barang2 metal kalau gi Singapore..

Piring Hitam kat Temasek

Lepas aku gi Angsana, besoknye aku gi Singapura beli vinyl..


1. The Devil's Blood - The Time Of No Time Evermore DBL LP
2. Orange Sunshine - Homo Erectus
3. Gama Bomb - Tales From The Grave In Space GREEN LP
4. Iron Maiden - Fear Of The Dark PIC LP
5. Dark Tranquillity - Haven PIC LP

Abang Ben


Aku memang malas sebenonye update blog ni..
Abang Ben punye pasal aku update lah blog aku.. (nak letak gambo kat Angsana...)
macam cite Abg Ben, aku pun lama tak gi Angsana ni, zaman keje kilang kat Pasir Gudang dulu,boleh kata 2 minggu sekali aku gi, (dgn awek, skrg wife..) Tak sangka boleh jumpa Abg Ben, aku memang respect la kat die.. Ni gambo kat Angsana tu..


p/s: mee rebus kat situ memang kureng skit, cuba try tauhu bakar, mesti mantol.