Monday, July 27, 2015

buku Henry Ford 'The International Jew' Edisi Bahasa Melayu 2015



Deskripsi Produk:

Masanya untuk kita ketahui golongan Yahudi yang sebenarnya daripada Henry Ford. Warga Amerika yang berani mendedahkan golongan Yahudi yang sebenarnya.

Bagimana konspirasi Yahudi yang sudah monopoli semua industri di dunia ini, baik bank, makanan, hiburan, automotif, binaan dan industri berat segalanya dikaut oleh golongan Yahudi.

Masanya kita mengawasi strategi mereka yang sudah dibongkarkan dan menghalang kemaraan mereka untuk menguasai dunia. Mencabar kita untuk terus mencari kebenaran yang jelas.

Kandungan yang lengkap jelas dan tiada ruang untuk golongan Yahudi menyorok, kerana segalanya telah dibongkar melalui buku itu.

Buku yang mesti dimiliki untuk terus menghapuskan konspirasi jahat Yahudi.

buku ni ialah kompilasi dan terjemahan bagi artikel2 The International Jew tulisan asal Henry Ford yang ditulis sekitar tahun 1920-1922 dalam akhbar The Dearborn Independent. buku setebal lebih 220ms ini diterjemah dengan baik sekali, ditambah dengan info2 yang membantu pemahaman kita, dan dimuatkan dengan gambar2 hitam putih yang membawa feel old school nya dunia konspirasi ni, ia bukan benda baru dan bukan mitos dongeng, orang yang melihat dengan mata hati pasti tahu benda konspirasi (fitnah) ni. 

Henry Ford bukan sembarangan orang, dia ni memang gifted. dia melihat dengan dua mata dan takde tulisan kaf fa ra di dahinya, ya dia bukan kafir! semua orang patut respect dia ni. dia dah sedar benda ni sejak tok nenek kita pakai tanjak dan asapkan keris lagi. sedangkan kita semua hanyut dalam arus permodenan dunia industrial sehingga kita semua melting into the lizards hole.

kalau korang anggap buku ni picisan, korang memang bodoh macam bijan! The International Jew adalah rujukan penting dalam scene teori konspirasi. dah la Al-Quran korang malas kaji, buku The International Jew ni pun korang tak tahu! pergilah google. Henry Ford dah tulis secara terperinci pasal yahudi ni sejak 1920an! ini 2015 bro, kita dah miss satu ilmu penting hampir (lebih sebenarnya) 100 tahun.. kenapa? sebab ramai kata teori konspirasi benda bodoh dan buang masa! sebab tu muslim Malaysia dan dunia amnya fucked up sekarang ni!

buku ini sepatutnya dijadikan buku teks sekolah. ni penting, supaya kita semua jangan jadi photocopy yahudi tanpa kita sedari. semua manusia mesti baca buku ini. bagaimana mahu menang kalau kita tak mahu tahu gerak kerja musuh kita? kalau kita rajin baca buku teori konspirasi macam ni dan tambah pulak dengan Islamic eschatology dengan peanut je kita boleh kenal siapa dajjal, siapa yakjuj makjuj.. insyaallah.

beli, baca, dan sama2 fikir sampai bila mahu hidup dalam lubang biawak ni.

Saturday, July 25, 2015

S.C.A.T. Live At OEF 2012


S.C.A.T. is a goregrind band from Bryansk, Russia. live at OEF 2012 Trutnov-Battlefield, Czech Republic.

Wednesday, July 22, 2015

anjing pun pandai berterima kasih!



anjing pun pandai berterima kasih kepada tuan nya.
manusia janganlah lupa berterima kasih kepada Tuhan nya.

alhamdulillah 17 kali sehari.

Tuesday, July 21, 2015

Iklan Raya RTM 2015 #InikanRaya


ok jugak iklan raya rtm ni.. layan.. hehe..

apa-apa salah taip ke, post riak ke, komen bodo ke, terasa hati apa ke apa.. aku maaf zahir batin la ekkk.. selamat hari raya aidilfitri 2015/1436.. Allahuakbar!

Friday, July 10, 2015

Harsh Realities


Death Toll 80k (Finnish grindcore) - Harsh Realities (2011) cassette version released by R.A.P.S Records (Indonesia) in 2013.

Tuesday, July 7, 2015

Khalid Yasin - Riba (Interest) in Islam



"one of the major crime in Islam, it's the ONLY crime that Almighty God has announce WAR against"


# new world order / masuk lubang biawak