Wednesday, July 29, 2015

Muhyiddin dropped from bijan's Cabinet



walaupun aku ni tidak memihak kpd mana2 parti politik dan tak suka kpd sistem demokrasi, tapi aku akui aku seorang pemerHati politik dunia dan tanah air yg setia.

pemilihan kabinet terletak 100% di tangan perdana menteri.

sedangkan di amerika syarikat pun ada pemilihan ketua negara (presiden). kenapa kita berhak pangkah sekali je, takde pangkah untuk pilih ketua negara kita (perdana menteri).

sistem demokrasi raja berperlembagaan tanah air ialah suatu penghinaan.


agung pun tak boleh buat apa. dia hanya boleh tangguh je, tapi kemudian dia tetap sain punya. sekarang nak salahkan siapa?

aku sebagai rockers Johor memang teramat murka dgn tindakan orang pekan Pekan.

semua rockers Johor sepakat siapkan telur tembelang sebanyak mungkin untuk direjamkan kepada orang pekan Pekan. siap la kau kalau turun Johor nanti.

aku sebagai rockers Johor memberi sokongan penuh kpd orang Pagoh yg suatu ketika dahulu semasa zaman kegemilangan rock dan bolasepak Johor dia lah yg menjadi menteri besar Johor.

tapi harapan terhalang oleh org pekan Pekan yg bertuhankan Rothschild. penasihatnya si jo lo tu melarikan diri tanpa dapat dikesan oleh radar gps Interpol. mungkin tengah ber parti di tempat yg takde coverage tepon ni.

sebab tu aku surah baca buku teori konspirasi dan belajar Islamic eschatology, supaya boleh nampak huruf kaf fa ra di dahi penasihat2 bijan tu. kalau kat dahi ada huruf kaf fa ra dari seberang tambak pun kita boleh nampak dah, punya la besar tulisan tu, kat dahi pulak tu.

macamana nak luaskan kuasamu kalau macam ni? pantang anak bangsa Johor dihina begini. harap TMJ dapat memberi sepatah dua kata. sekian.

Di sebalik kejayaan lelaki ada wanita di belakangnya. bezakan dgn orang pekan Pekan tu.

Monday, July 27, 2015

buku Henry Ford 'The International Jew' Edisi Bahasa Melayu 2015



Deskripsi Produk:

Masanya untuk kita ketahui golongan Yahudi yang sebenarnya daripada Henry Ford. Warga Amerika yang berani mendedahkan golongan Yahudi yang sebenarnya.

Bagimana konspirasi Yahudi yang sudah monopoli semua industri di dunia ini, baik bank, makanan, hiburan, automotif, binaan dan industri berat segalanya dikaut oleh golongan Yahudi.

Masanya kita mengawasi strategi mereka yang sudah dibongkarkan dan menghalang kemaraan mereka untuk menguasai dunia. Mencabar kita untuk terus mencari kebenaran yang jelas.

Kandungan yang lengkap jelas dan tiada ruang untuk golongan Yahudi menyorok, kerana segalanya telah dibongkar melalui buku itu.

Buku yang mesti dimiliki untuk terus menghapuskan konspirasi jahat Yahudi.

buku ni ialah kompilasi dan terjemahan bagi artikel2 The International Jew tulisan asal Henry Ford yang ditulis sekitar tahun 1920-1922 dalam akhbar The Dearborn Independent. buku setebal lebih 220ms ini diterjemah dengan baik sekali, ditambah dengan info2 yang membantu pemahaman kita, dan dimuatkan dengan gambar2 hitam putih yang membawa feel old school nya dunia konspirasi ni, ia bukan benda baru dan bukan mitos dongeng, orang yang melihat dengan mata hati pasti tahu benda konspirasi (fitnah) ni. 

Henry Ford bukan sembarangan orang, dia ni memang gifted. dia melihat dengan dua mata dan takde tulisan kaf fa ra di dahinya, ya dia bukan kafir! semua orang patut respect dia ni. dia dah sedar benda ni sejak tok nenek kita pakai tanjak dan asapkan keris lagi. sedangkan kita semua hanyut dalam arus permodenan dunia industrial sehingga kita semua melting into the lizards hole.

kalau korang anggap buku ni picisan, korang memang bodoh macam bijan! The International Jew adalah rujukan penting dalam scene teori konspirasi. dah la Al-Quran korang malas kaji, buku The International Jew ni pun korang tak tahu! pergilah google. Henry Ford dah tulis secara terperinci pasal yahudi ni sejak 1920an! ini 2015 bro, kita dah miss satu ilmu penting hampir (lebih sebenarnya) 100 tahun.. kenapa? sebab ramai kata teori konspirasi benda bodoh dan buang masa! sebab tu muslim Malaysia dan dunia amnya fucked up sekarang ni!

buku ini sepatutnya dijadikan buku teks sekolah. ni penting, supaya kita semua jangan jadi photocopy yahudi tanpa kita sedari. semua manusia mesti baca buku ini. bagaimana mahu menang kalau kita tak mahu tahu gerak kerja musuh kita? kalau kita rajin baca buku teori konspirasi macam ni dan tambah pulak dengan Islamic eschatology dengan peanut je kita boleh kenal siapa dajjal, siapa yakjuj makjuj.. insyaallah.

beli, baca, dan sama2 fikir sampai bila mahu hidup dalam lubang biawak ni.

Saturday, July 25, 2015

S.C.A.T. Live At OEF 2012


S.C.A.T. is a goregrind band from Bryansk, Russia. live at OEF 2012 Trutnov-Battlefield, Czech Republic.

Wednesday, July 22, 2015

anjing pun pandai berterima kasih!



anjing pun pandai berterima kasih kepada tuan nya.
manusia janganlah lupa berterima kasih kepada Tuhan nya.

alhamdulillah 17 kali sehari.

Tuesday, July 21, 2015

Iklan Raya RTM 2015 #InikanRaya


ok jugak iklan raya rtm ni.. layan.. hehe..

apa-apa salah taip ke, post riak ke, komen bodo ke, terasa hati apa ke apa.. aku maaf zahir batin la ekkk.. selamat hari raya aidilfitri 2015/1436.. Allahuakbar!

Friday, July 10, 2015

Harsh Realities


Death Toll 80k (Finnish grindcore) - Harsh Realities (2011) cassette version released by R.A.P.S Records (Indonesia) in 2013.

Thursday, July 9, 2015

generation z


generation x - generation y - generation z (zombie) - generation a (armageddon) - generation b (back to basic)




# social media is anti social
# apokalips
# new world order
# masuk lubang biawak

Tuesday, July 7, 2015

Khalid Yasin - Riba (Interest) in Islam



"one of the major crime in Islam, it's the ONLY crime that Almighty God has announce WAR against"


# new world order / masuk lubang biawak

Monday, July 6, 2015

anak anak kita


Anak-anak kitakah yang berlari telanjang
Di bawah mentari sumbing
Sambil bernyanyi lagu
Ketakutan hari-hari ini

Anak-anak kitakah yang tak tahu nak pulang
Bila petang
kerana terlalu mabuk
main lastik dan berpistolan
Pestol-pestolan

Selamatkan anak kita
Dari padang jerangkap samar
Selamatkan anak kita
Orde baru politikus usang

Anak-anak kitakah yang bermain
Di hutan belukar
Dengan senapang kayu ubi cambah
Tak kenal bahaya

Anak-anak kitakah yang tak tahu nak pulang
Bila petang
kerana terlalu mabuk main lastik
Dan berpistolan
Pestol-pestolan

Jaga-jaga anak kita
Jangan sampai jadi hamba
Jaga-jaga anak kita
Kita ini orang merdeka

Panggillah mereka pulang
Ayah nak ajar
Tentang kurang ajar
Jadi mereka takkan dimomok lagi

Panggillah mereka pulang
Ayah nak ajar
Tentang kurang ajar
Jadi mereka takkan sendiri lagi

Fikir
Selamatkah kita di tangan ahli nujum itu
Fikir
Selamatkah kita di tangan ahli korporat itu
Fikir
Selamatkah kita di tangan tukang karut itu
Fikir
Selamatkah kita di tangan doktor jiwa itu
Fikir
Selamatkah kita di tangan pakar kitab itu
Fikir
Selamatkah kita di tangan tuhan-tuhan itu

Lagu : M Nasir - Lirik : M Nasir, this song is track no 5 on sifu's magnum opus 'Canggung Mendonan (1993)'

ini betul2 superb live performance by our sifu. aku kasi ulang2 play pun tak bosan2! uols tahu la aku suka buat tafsiran pasal lirik2 lagu sifu ni, aku nak tanya uols ni.. 'siapakah dia yg kurang ajar yg memomokan kita?' tasiran aku biasa la...lagu2 sifu ni bagi aku ialah 'teori konspirasi'.. 'orde baru politikus usang' new world order of dalang tua.. 'Selamatkan anak kita dari padang jerangkap samar'.. hehehe

'selamatkah kita di tangan tuhan-tuhan itu?' uols tahu sebab lirik ni la search gugel apa tu maksud 'Tuhan'. uols know macam apa makna 'tuhan' dalam dua kalimah syahadah.. ni nak share..uols knows tak..tak ada dalam Al-Quran konsep 'atheist'..which means semua manusia percaya akan adanya Tuhan, tak kira kita panggil 'kafirun', 'musrikin', semuanya termasuk syaitan pun percaya adanya Tuhan! kita cuma 'syirikan' Tuhan itu saja! itulah perangkap 'checkmate' sang syaitan yg sangat jealous dan benci umat manusia (kita).

'bernyanyi lagu Ketakutan hari-hari ini' uols tahu aku selalu quote we all very 'fucked up' akhir zaman ni. manusia bertuhankan 'benda'' 'politik', 'bola sepak', 'tok guru' and macam2 lagi la. 'Anak-anak kitakah yang memikul beban kesilapan kita?' kesian budak kena dera! manusia semakin tak berperikemanusian! dan bumi semakin nazak!

stay strong dear!

uols tahu la aku ni kerja studio ada buat 'dunia jam 10'.. so setiap hari aku tengok macam2 berita.. apa yg aku nampak ialah semua tanda2 akhir zaman... setiap hari gempa bumi, gunung berapi, wabak penyakit, krisis hutang, perang!

Mount Sinabung

selamatkah kita?
fikir!