Friday, May 31, 2013

playlist 05.13



The Warlocks [2002] Phoenix  ,mp3
Ty Segall & White Fence [2012] Hair ,mp3
Iron Monkey [1996] s/t  ,mp3
Iron Monkey [1998] Our Problem  ,mp3
The Stooges [2013] Ready to Die  ,mp3
Fu Manchu [1999] Godzilla's Eatin' Dust  ,mp3
Kadavar [2013] Abra Kadavar  ,mp3
Swans [1991] White Light From The Mouth Of Infinity  ,mp3
The Ultra Electric Mega Galactic [2013] s/t  ,mp3
Earth [1996] Pentastar: In the Style of Demons  ,mp3
The Black Angels [2011] Live at Rockpalast  ,mp3
Venom [1981] Welcome To Hell  ,mp3
R.E.M [1984] Reckoning  ,mp3
Hellbastard [1990] Natural Order  ,mp3
Hellbastard [1986] Ripper Crust Demo  ,mp3
Hellbastard [1988] Heading for Internal Darkness  ,lp
Alice in Chains [2009] Black Gives Way to Blue  ,lp
Alice in Chains [1995] s/t  ,mp3
Hellkrusher [1996] Doomsday Hour  ,lp
Disfear [2003] Misanthropic Generation  ,lp
Iron Butterfly [1971] Evolution: The Best Of  ,lp
Mountain [1973] The Best of  ,lp
Uriah Heep [1970] ...Very 'Eavy ...Very 'Umble  ,mp3
Josefus [1970] Dead Man  ,mp3
Bob Marley [1983] Confrontation  ,mp3
Bob Marley [1974] Natty Dread  ,mp3
...and lots of random song by Alpha Blondy on yt.

Wednesday, May 29, 2013

AnakharamNeraka - Perintah Semula Jadi (1990)


Hellbastard - Natural Order (1990)

kamu bukan thrasher sejati kalau tak tahu album ini... album "pure thrash" dari Hellbastard, band otai crust UK... Hellbastard adalah pencetus nama genre "crust" itu sendiri, di mana "crust" itu diambil dari demo '86 mereka yang bertajuk "Ripper Crust"... tapi mereka thrashing abis dalam album ke 2 ini. cerita banyak tak guna layan satu lagu dulu...

Monday, May 27, 2013

Cactus - One Way...Or Another LP

1971


true hippies 70's blues hard rockers mesti tahu band ni dan album ni... tak percaya cuba kamu tanya otai Blues Gang, mereka ada tak LP ni? 
:)

Sunday, May 26, 2013

Cactus - self titled LP

1970
This album should be played at "high" level.
Faham? haha


Friday, May 24, 2013

Nikki Ratna, Tinaman, Salleh Yaacob, Bob Lokman, Imuda, Tomok dan Eleze Lee di Telebriti (2003)



Telebriti RTM.
Bob Lokman & Imuda bersama artis jemputan...
Nikki Ratna, Tinaman, Salleh Yaakob, Tomok dan Eleze Lee
pada tahun 2003 (sepuluh tahun yang lalu).

Wednesday, May 22, 2013

ukuran keBAHAGIAan



keBAHAGIAan bukan diukur dengan keBENDAan, tetapi diukur dengan keBERKATan.

~Pc Kokak
22/05/2013

Friday, May 17, 2013

Church of Misery will release their new album "Thy Kingdom Scum" on May 27th, 2013

ok buat promo sikit pasal band fav aku... dah nak keluar ni... tak leh tahan dah ni...

“We hate trend. We hate corporate attitude. We hate the word ‘stoner’. Death to false stoners!! Let there be DOOM!!”
 




Here is the first promo from Japan's masters of brutality - Church of Misery, taken from their forthcoming new album Thy Kingdom Scum. Be prepared to be annihilated!

The brand new studio album from Japan's heaviest band is coming soon and it's their heaviest yet!!! Here's a little taste of the sickness to whet your appetite....


Released on Rise Above Records UK and Europe May 27th 2012

www.riseaboverecords.com

Released in North America via Metal Blade June 11th 2013
www.metalblade.com


Official
Facebook

Wednesday, May 15, 2013

Swans - Love Will Save You LYRICS



Swans adalah band lama dari New York City, aktif 1982-1997 dan reform semula pada tahun 2010, diketuai oleh penyanyi, penulis lagu dan multi-instrumentalist otai Michael Gira. Dah rilis 12 studio album, band ni main style Experimental rock, noise rock, gothic rock, post-punk, no wave, industrial, neofolk, art rock, post-rock... ni lagu fav aku dalam album ke 7 "White Light from the Mouth of Infinity" yang rilis pada 1991. Aku suka band ni sebab muzik mereka yang macam muzik tema film (?) dan sentiasa tampil dengan lirik puitis yang merungkai realiti kehidupan duniawi (fikirkan, ok?!). Lihat saja lirik di atas... lovely.
.
.
.
.
.
.
.
layan full album kat sini...

Sunday, May 12, 2013

Alpha Blondy - Sébé Allah Y'é LYRICS



There is no God but Allah 
Mohammed is his prophet 
ther is no God but Allah
Mohammed is his prophet 

I say: God is all powerful 
God is all powerful 
God is all powerful, powerful, powerful 
God is all powerful, powerful, powerful 

What is in my power 
What is within your power 
It is God that you supply 
the soul m'anime that 
Soul who t'anime 
It is God who gives us 
What is in my power 
What is within your power 
It is the Lord that we divided 

The Sun exists 
The moon exists 
Wind and water exist 
Men exist 
The animals exist 
Engineers are also among us 
The Sun exists 
The moon exists 
Wind and water exist 
Men exist 
The animals exist 
Engineers are also among us

I say: God is all powerful 
God is all powerful 
God is all powerful, powerful, powerful 
God is all powerful, powerful, powerful 

Requests, requests, invokes God 
The earth is beneath our feet 
The sky is the heart of our heads 
The earth is beneath our feet 
The stars are in our heads 

Requests, requests, Please, Please 
Requests, requests invokes God dear friend 
Please, pray, pray dear friend 
Requests, requests invokes God 
Requests, requests invokes the Lord
.
.
.
ini antara lagu paling popular Alpha Blondy...
anda kenal Alpha Blondy?
baca interview ini
RESPECT!!!

Thursday, May 9, 2013

The Black Angels - Live at Rockpalast (2011)


lu rugi kalau tak tahu band ni. wa suka band ni, kalau lu pun suka band ni, lu kawan gua dan wa caya sama lu.
great setlist. perfect show. high.



The Black Angels are a psychedelic rock band from Austin, Texas. Formed in May 2004. Their name derives from The Velvet Underground song "The Black Angel's Death Song".

Live at Rockpalast, Koln, Germany, 22/02/2011.

Tracklist:
01. Bad Vibrations - 0:00:13
02. The Sniper at the Gates of Heaven (from 1st album - "Passover") - 0:05:07
03. The Sniper (from 3rd album - "Phosphene Dream") - 0:10:04
04. Haunting at 1300 McKinley - 0:14:14
05. Surf City - 0:17:06
06. Better Off Alone - 0:22:02
07. Phosphene Dream - 0:25:39
08. Yellow Elevator #2 - 0:31:12
09. The Black Grease - 0:34:10
10. Science Killer - 0:38:36
11. The Prodigal Sun - 0:44:14
12. Entrance Song - 0:48:15
13. You on the Run - 0:52:14
14. Telephone - 0:57:45
15. Too Much Hate (Alex Maas solo) - 1:01:14
16. Bloodhounds on my Trail - 1:04:27
17. Young Men Dead - 1:07:52
----------------------------------------
­---
TBA Band:
Alex Maas - vocals, bass, guitar, keyboards
Christian Bland - guitar, vocals
Nate Ryan - bass, guitar, back vocals
Kyle Hunt - keyboards, percussion, bass, guitar
Stephanie Bailey - drums

Thanks to user Сторож Сергеев @ rutracker.org for uploading this concert (http://rutracker.org/forum/viewtopic....).

Copyright:
http://theblackangels.com
http://www.wdr.de/tv/rockpalast

Friday, May 3, 2013

Pandangan Pc Kokak terhadap Dato' Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak


kalau di pandang sebelah mata apa yg di buat DS Najib mcm br1m, bl1m, kedai rakyat, subsidi itu ini, projek rumah rakyat dan macam2 lg adalah BRILLIANT beb...

tapi kalau di pandang dua belah mata aku yakin malaysia akan jadi "negara maju" dan seterusnya menuju status "negara berpendapatan tinggi" macam ZIMBABWE.

 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
btw... tribute to Jeff Hanneman of Slayer (January 31, 1964 – May 2, 2013). You can never be replaced. Thank you for everything you have done for our beloved music! Angel of Death!

Thursday, May 2, 2013

Ulasan: Sodom - Epitome of Torture (2013)


***


sodomi aka liwat adalah seks di luar tabie yg dilarang, haram, hina dan lahanat. lihatlah video di atas, jijik. jauhi sodomi dan album ini. seperti tajuk album ini "Lambang Seksaan", aku terseksa dan kecewa. fuck.
.
.
.
.
.
.
http://pckokak.blogspot.com/2012/12/kreator-destruction-2012.html