Monday, April 15, 2013

Vote for Love


ok ok aku slow down sekejap ok, panas sangat ni. memang sengaja bulan ni post benda-benda panas... untuk parti tupperware dan sewaktu dengannya... kita layan dan singalong korus lagu ni sama-sama...



We've been soaked in acid
Always praised the downfall
The sound of cadent wings
It's a wounder we're standing tall
But in the truth of the morning glory
And the fear in our wishing well
We're on to another story

It's about time we all get out and vote for love

We are white zombies
Chained to our own demise
Decades of sleepwalking
No light's shining in our eyes
We've painted all doors Bible black
Vi har aldrig gett oss utan strid
(We have never given up without a fight)
If there's light we'll claim it back

Time to claim it back

5 comments:

  1. Bro...sambung pasal demokrasi barua boleh? Heheh...

    Mintak pencerahan...tak join...tak undi...boikot...so biarkan ajer DAP yg undi...tinggalkan kita tanpa kuasa politik...dah la takder kuasa ekonomi....so kita apa yg tinggal....

    Untuk ubah...kena ada kuasa....So Ini Kali Lah.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok reply post akan dtg.. releks.. :)

      Delete
  2. Aku ingat band Tiamat ni band Death Metal dulu haha...wtf!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang death metal... lepas tu baru berubah ke gothic... cuba layan album terawal diorang... Sumerian Cry dan The Astral Sleep

      Delete