Thursday, February 20, 2014

20.02 - 25.02


hari ini ulang tahun perkawinan aku yang ke-10! wow gile! hehe.. lusa balik JB City of Rock N Roll hehe.. ada urusan nak kena settle.. pastu nak layan Festival Layang2 kat Pasir Gudang tu.. Pasir Gudang yang menjadi tempat paling nostalgia dalam hidup aku.. tempat aku belajar, kerja, berendut dulu... hehe...   ok ok pastu 25.02.2014 aku nak layan band crust punx UK Doom live kat BlackBox Publika KL... nak tengok local band punk fav aku the Bollocks.. dan nak support band budak Ulu Tiram HellExist hehe.. insyaallah aku akan ke sana.. jumpa nanti!

 
nak beli lp ini di sana nanti... hehe
DOOM's Corrupt Fucking System LP
HELLEXIST's Age Of Death LP

8 comments:

  1. Happy aniversary bro..moga kekal bahagia hingga ke jannah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recomended thrash metal yg mungkin anda terlepas dulu lihat disini (klik)

      Delete
  2. happy anniversary....

    jumpa di Festival Layang2...tu pun kalau aku sempat pegi la...sejak2 johor tukar cuti jumaat sabtu tapi aku masih cuti sabtu ahad....memang kelam kabut sikit la...kita kerja anak cuti...kita cuti anak sekolah...hampeh...



    ReplyDelete
  3. Happy Anniversary. Inshaallah jumpa di blackbox nanti.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dah 10 tahun, semoga sampai bila-bila pun Insyallah. I am happy for you.

    Anyway, giler ko nye schedule. Kalah menteri.

    ReplyDelete
  5. tahniah tuan...

    perghhh tengok Doom perform tu...jeles aku siot!

    ReplyDelete