Tuesday, April 15, 2014

physical music collection


vinyl, tape and some cds... tak banyak... orang kata better late than never, better have than mp3 jer.. hehe... sebulan collect satu pun ok.. nanti kalau dunya ni belum armagedon, ye lah sekarang ni dah tahap apokalips ni, kalau umur pun masih ada.. at least nanti pencen aku boleh buka booth kat flea market... amacam mau join?

16 comments:

  1. Terbaik la..jeles i..heheh.."doraemon remains the same" heheh..

    ReplyDelete
  2. pergh!!!....berderet LP....agak2 berapa dah kopak hobi duniawi ni ek?...heheh..

    aku kalau nak bukak kedai cd kecil-kecilan tak payah tunggu pencen sekarang pun dah boleh dah....hahaha...

    tapi "Those Once Loyal" tu kasi tampal...tak pernah tengok secara physical...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro kasi bukak kat pasar karat jb... kayo la bro hahha

      ok nanti aku tampal.

      Delete
  3. harapnya aku pun,panjang umor dapat kolek macam ni dah kira ok,siap ada cd kaset lp...

    ReplyDelete
  4. bestnye.. teratur lak tu.. haha

    ReplyDelete
  5. macam ada lagi aje nih.......heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yg ada lagi..? itu jer.. tapi ada lagi yg blom sampai hehe..

      sekarang ni dah malas nak kolek sangat, sebab rak tu dah nak penuh hehe.. lagi pun album2 yg aku betul2 minat dah dapat.. cukuplah tu.

      nak kolek harta akhirat pulak....

      Delete
  6. Replies
    1. ha ah, bro pun ada kan?

      majalah/buku pun aku kolek jugak. dengar muzik sambil baca buku.. hehe

      Delete
  7. Perghhh respect! Kalo mcm ni aku pun nak join bukak gerai jugak la hahaha...

    ReplyDelete
  8. ni 5s betul ni. wow! jeles..jeles..

    ReplyDelete