Wednesday, July 23, 2014

jerebu mask ride flash in


asap tanda dunia dah ujung.. entah dah berapa kali jerebu, tapi kali ni kurang sikit, matahari tak nampak, biasa boleh nampak jelas twin tower sana tu, cuba cari hehe..patutnya jam 830 ni dah panas menyinar, ni suasana mendung je sampai petang. dah 3,4 hari... ada hikmah juga time puasa tempat korang mesti panas terik kan... ni gambar snap kat atas bukit wisma tv. kereta dah kurang jam sebab org dah cuti raya kot.
kena pakai mask, dah takleh tahan. tekak jadi kering, puasa ooo
motor dah lebih 10 tahun, ride over 50km every day, mean sangat berjasa plus nostalgia.
 
first destination bila sampai, flash card dulu.
Malaysia sekarang memang time 'mendung' sebab mh17 etc. jerebu, perlukan air hujan.. semangat kena terus!

9 comments:

  1. Replies
    1. haah bro, 2 stroke, 125z, nk jual sayang, jiwa masih rempit kahkah

      Delete
  2. plat johor...bawak dari Ulu Tiram ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah beb, ride sorang2 dulu 2004 masa dapat keja sini.. hihihi

      Delete
  3. kat tempat aku ada sikit jerebu, jalan pula tak jem rasanya dah banyak cuti balik kampung kot, kat tempat keja pula memang panas semalam, hari ni kurang sikit...

    ReplyDelete
  4. semalam aku sampai KL, terus lepas buka cam sakit gitu, aku rasa the jerebu plays a part la...

    ReplyDelete
  5. Aku hari2 menghala ke Rawang pun jalan jerebu jugak..
    Tang pakai helmet tu mcm cover album agent orange pulak..hehehe

    ReplyDelete