Friday, April 22, 2016

jom ke PBAKL2016 di MAEPS



PBAKL 2016 yang masuk 35 tahun penganjurannya kali ini, buat pertama kali (sudah pindah), PBAKL akan diadakan di MAEPS Serdang. ini tempat ekspo pertanian MAHA. tempat ni memang sangat luas, parking banyak dan paling best 5 minit je dari rumah aku..hehehe. selama ini PBAKL yg di PWTC aku tak pernah pergi, jadi kali ni peluang terbaik. buku-buku target aku pastinya buku heavy dari genre sejarah/agama. sekarang ni aku tengah check floor plan, check senarai gerai KLIBF 2016, layan site dorang, tengok2 apa buku yg menarik. ingat tarikhnya 29 April hingga 9 Mei 2016. ok heh..jumpa di sana! peace!


10 comments:

  1. Kalo kat pwtc mmg tiap2 tahun aku gi..ni dah pindah serdang la pulak.jauh dari tmpt aku ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengar kata pwtc luar dalam sesak. tempat ni luas gile. musim panas la ni, bawak payung, pakai shades. santai-santai aku pergi naik moto je lalu upm huhuhu

      Delete
    2. Selamat membeli-belah PC Kokak. Syok gila santai2 naik moto..

      Delete
  2. bro pc kokak nanti boleh la kenal dgn yusrina kat sana.. gua pun tak jauh dari situ.. 10 minit jer.. kita boleh sembang, sambil makan2.. huhu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro email no telipon ke pckokak(at)gmail.com

      Delete
  3. tempat ni aku pernah pergi...last year company aku launching logo baru kat sini...memang besar giler...

    ReplyDelete
  4. aku nk cri kitab musnad imam ahmad versi full.. klu ade nk beli..

    ReplyDelete
  5. Dah 3 tahun berturut2 aku pergi. Tahun ni nak rilek pulak. Dah banyak membeli, bacanya tak habis2 lagi. Haha

    ReplyDelete
  6. Moga dapat buku heavy yang menarik.. harap sudi dapat kongsi tengok kat sini..

    ReplyDelete