Tuesday, December 18, 2012

Thin Lizzy - Jailbreak LP '76

Vertigo ACBR 252 UK 1976
 
Tiada apa yg aku boleh kata, sebab dh ramai yg review dan tak perlu aku review panjang2. Cuma nk tambah skit je, kesedapan Emerald memang sedap, cuma kalau digoreng sehingga 7 hingga 8 minit pasti lebih enak dan kenyang sampai sendawa.

9 comments:

  1. Ada sekali tu duktur bentara cadangkan agar band Metuk Ulau Project (band kolaborasi aku, ijau dgn korawk) cover lagu Emerald untuk sesi jamming mahupun semasa gig...boleh dipertimbangkan....riff pun cantik siot....hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kami belum decide lagi sapa yang layak jadi masterchef

      Delete
  2. dah siap cover nanti jangan lupa upload wahai Adi.

    ReplyDelete
  3. lagu Bad reputation dalam album ni ke?

    ReplyDelete