Wednesday, July 10, 2013

batang buruk Metallica

"nak pergi mintak autograf ke tak?"

aku suka muzik, collect lp, etc.. sebagai hobi jek... tak sanggup nak follow gig sana sini... dengar kuat2 kat rumah pun dah puas dah... selama layan gig kat JB tak pernah aku tengok org togak, tapi sejak dok KL ni first time tengok gig org melayu togak depan mata. rasa macam tak caya, tapi ada betul gak cerita dlm Mastika tu.. bagi aku benda muzik ni takleh 'exreme' sangat... tak ke mana pun... priority kena betul.. kalau ada lp yg aku suka kena dgn harganya aku buy gak, kalau ada gig best cam TANDUS main ke aku gi gak... Metallica main 1st time kat Malaysia? siapa tak 'sayang' Metallica? the thing that should not be.. la ni nak sebut nama Metallica pun malu beb.. mmm rasa cam tak berbaloi-baloi nak tengok dorang la ni... takpe lah.. dtg la rumah, kita putar rekod sambil makan batang burok.

ok ok btw, Selamat berpuasa!

14 comments:

  1. Saya sayang Metallica tapi tak pergi tengok konsert diorang! Hahaha....statement sedih™ tapi best lagi layan makan batang buruk...perghh nikmat

    ReplyDelete
  2. makan batang buruk sambil layan lagu Trapped Under Ice memang satu kenikmatan....

    ReplyDelete
  3. apa2 lagu pun kalau layan dengan batang buruk masa ni memang satu kenikmatan..

    ReplyDelete
  4. post sempoi... hehehehe ( 1 puasa dah layan batang buruk?? )

    ReplyDelete
    Replies
    1. '1 puasa dah layan batang buruk??'

      steady!

      Delete
  5. Replies
    1. selamat berpuasa bro...

      Paul Di'Anno puasa tak?

      Delete
  6. "Datang la rumah kita putar rekod sambil makan batang buruk"
    Err..tambahan,putar rekod sambil kena btg buruk sambil belek2 lp mana yg mau di trade..heheh..
    Btw,selamat berpuasa bro..

    ReplyDelete
    Replies
    1. trade dgn 'sewaktu dgnnya' jer... hehe

      Delete
  7. Peminat rock metal rupanya. Berlainan sungguh ya genre kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm apa lah yang ada pada genre.. hehe

      Delete