Thursday, January 16, 2014

Cromok 'Image of Purity' 1991 VSP


11 comments:

  1. nasib baik kaset.kalo lp kompem aku iri hati..heheh..1st album cromok je yang betul meninggalkan kesan dalam diri aku..masa nak beli kaset ni dulu boleh pulak sebelah menyebelah dengan kaset 4U2C tu..ceh..!

    ReplyDelete
  2. sedih dengan tindakan Karl Cromok yang lalu...

    ReplyDelete
  3. wahhh.. coolness. aku ada yang versi 2 track live tu.. Image Of Purity + Live. (at life centre) . Karl skrang pon dah senyap dan dengan menjadi band pembuka untuk konsert metallica di KL ogos lepas membuktikan cromok memang raja thrash metal malaysia.haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye setuju satu ketika dulu... raja thrash metal melayu.

      Delete
  4. kaset ni dalam radar pencarian aku,hehe...

    ReplyDelete
  5. Ada lp promo 3 lagu. Keluaran VSP juga.

    ReplyDelete
  6. Ada lp promo 3 lagu. Keluaran VSP juga.

    ReplyDelete