Saturday, January 4, 2014

Grooveshark.com



korang tahu tak pasal website grooveshark? kalau youtube site untuk tengok video, grooveshark ni site fokus untuk dengar lagu saja. macam2 artis ada sini, old school atau new school. yg BEST siap full album, not all lah... loading pun ok gak la, biasa kita buka youtube nak dengar lagu je kan, apa kata try layan grooveshark pulak. tapi lagu melayu kurang la, cam Ramli Sarip, M. Nasir, ada la lagu2 melayu, belum banyak lagi. boleh search, buat playlist, ehem ehem, etc. layan la beb...

5 comments:

  1. terimakaseh
    tengah try ni, first song Police every little thing she does is magic.
    sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku suka sebab kawan sukaaaa haha nice

      Delete
  2. menarik..thanks for sharing bro

    ReplyDelete
  3. aku taip & search beberapa artis electronic/dubstep tapi banyak takda...ermm sedih

    ReplyDelete
  4. tu hari punya playlist scorpions tu semua dari sini eh?...

    baru tau website ni...tq.

    ReplyDelete