Saturday, March 1, 2014

Festival Layang-layang Sedunia di Pasir Gudang 2014


kurita terbang (semua gambar diambil pada sabtu 22.02.2014)
itu bukan berteromber, tangki air ikonik pasir gudang, lampu pun wau
signboard pusat bandar pasir gudang

meniti titian usang tasik pasir gudang
pheeewwwiiitttt
kira layang2
lereng bukit layang2 pasir gudang, melepak!
muzium layang2 pasir gudang dari jauh
sebelah bukit layang2 ada johor curcuit, gate d bukan pintu utama.. bro Faizal mesti tau..

9 comments:

  1. very nice photo report.
    kalau aku kul 3 pagi mendangok kat Larkin, nak save duit, aku akan tunggu bas pertama gi pasir gudang kul 4 gitu dah nak jalan. tapi aku berenti kat kastam je la.
    ramai jugak orang pagi2 buta nak gi pasir gudang

    ReplyDelete
  2. Meriah jugak yer....sama jer situasi dgn Borneo Kite Festival di tempat aku....syok beb!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebanyakkannya memang orang/team yg sama...

      Delete
  3. dah banyak kali aku melepas event ni..nama je org johor aku ni..ishh

    ReplyDelete
  4. orang memang ramai gile, parking susah. cuaca panas terik tapi angin memang kuat.

    ReplyDelete
  5. tau ni... litar pasir gudang masih ada lagi ke?? lama tak dengar event

    ReplyDelete
  6. aku tak pergi walaupun org rumah aku dapat pass parking VIP...rugi betul la...nak buat camner...sabtu anak ada sekolah tambahan...ahad johor memang sekolah....malam...malas pulak nak keluar...

    ReplyDelete
  7. tak pernah lagi kunjung pesta layang-layang. Jauh sangat.

    ReplyDelete
  8. dasyat juga ni ada pesta layang2.teringat masa kat kampung dulu,sekampung main layang2..

    ReplyDelete