Saturday, March 29, 2014

Kitaro 'Live at Budokan' LP 1982



VHS

8 comments:

  1. dulu aku tengok filem Vietnam war Heaven and Earth, eh? sedap sey... apa sey lagu ni?
    OOOHHHH KITARO!!!! dahsyat sound, dah la panggung wayang nye sound sistem kan? bergegar, dah la touching..boleh nangis sey...

    dekni ada niche pasaran dia, dia nanti nak main lagi kat Spore, dua malam sey dates dia.

    ReplyDelete
  2. kecik2 dulu aku rajin dengar kaset live at budokan ni... aqua dan silkroad kegemaran aku

    ReplyDelete
  3. sapa la yang mulakan trend rakam live kat jepun ni ek?...Made In Japan Deep Purple kot?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://en.wikipedia.org/wiki/Nippon_Budokan_Hall - the beatles first

      Delete
    2. Tq..kalau tengok kat wiki tu...1st buat konsert situ Beatles...tapi yg 1st riliskan rakaman live memang Deep Purple album Made In Japan...tapi tak semua lagu main kat situ la,,,

      Delete