Wednesday, March 26, 2014

Heloisa 'Mirror of Trinity' 1998 tape


sekarang ini, 1 Malaysia di dalam situasi ultra heavy depressive.. mungkin herba-herba yang sejenis dengan kenaf itu boleh mengurangkan tekanan yang sudah 19 hari menghempap kita.. dan mungkin juga kaset ini antara produk tempatan yang paling goyang kepala death metal.. sesuai sekali dalam situasi mystery dan misery ini.. kasi up lagi volume boombox tu biar cukup rasa dengung. highly  disyorkan dan classic album.

9 comments:

  1. errr..pencil tu macam nak buat manual reverse/forward aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bijak la bro.. hehe betul tu.

      Delete
    2. Err...ni boombox pakai bateri bateri ker beb...heheh....

      Delete
  2. tahun lepas saya sempat tengok depa ni main kat Perda.. antara band yang perform awal kalau tak silap tapi performance memang terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung la.. aku tak pernah tegok live lg dorang ni..

      Delete
  3. Mak aih...lama x dgr Heloisa siot! Best ni

    ReplyDelete
  4. Kaset player memang terbaik..

    ReplyDelete
  5. ni volalis braindead juga kan yang main... atau lain?

    ReplyDelete