Tuesday, November 3, 2015

Silent Death 'Break The Silence' 1997



inilah rilisan paling padu dari lagenda death metal tanahair Silent Death! songwriting dan kualiti rakamannya tahap antarabangsa! 3 lagu baru 'Armageddon', 'Morbid Massacre' & 'Die From Agony'.. dan 2 lagu rakaman semula (dari album Before the Sunrise) 'Preacher Of The Dark' & 'Dying Moment'. masa ni Silent Death diangitai oleh Stone (vox, guitar), As (Bass, vox) dan Ollie (drums). dirilis pada 1997 oleh label lagenda PSE (Psychic Scream Entertainment). layan...



5 comments:

  1. Psychic scream ni pun sekarang dah senyap eh.ke label ni mmg dah takda?

    ReplyDelete
  2. aku ada versi cetakan semula cover putih...label pun dah bungkus rasanya...sayang

    ReplyDelete
  3. aku ada split cd Silent Death dan The Fallen...kalau tak silap lagu2 dari EP ni ada dalam cd tu...lupa dah..

    ReplyDelete
  4. morbid massacre terbaik. 5/12/ni ade gig featuring SD.

    ReplyDelete
  5. susah mau jumpa dah kaset ni..

    ReplyDelete