Saturday, October 31, 2015

Pentagram Di Atas Pusara



terima kasih kpd sahabat blogger kita Adi Herman kerana cukup pantas pos lajukan buku ni walaupun aku belum bank in duit lg...hehe. sampai pd hari rabu 28102015.

buku ni ialah 'physical format' bagi cerita pendek yg telah dipublishkan di blog beliau. pertama kali pegang buku ni rasa sgt comel dan rasa sekolah lama. saiznya macam buku yasin. printingnya pun rasa macam kitab lama..i like hehehe. cover art nya juga cantik dan matching sangat.. buku black metal patuh syariah katanya..hehehe

aku ni tak biasa dgn scene buku fantasi ni. tapi aku tahu bukan senang nak tulis cerita macam ni. dari pemerhatian dan bacaan aku yakin penulis buku ni berpengetahuan luas dan punyai imaginasi yg sangat liar..hehehe. 

aku suka tajuk2 cerpen yg kalau ditranslatekan menjadi...'welcome to hell', 'anarchist cookbook', 'planet of the apes'... aku harap politikus2 bangsat akan jadi macam cerita 'planet mawas'..hahaha. aku juga suka penulis petik perkataan2..Honda C70, Varg Vikernes, Kesatuan Dacing, Pehin Sri Jibraun, The Swallows, jin beragama tauhid, freemason, illuminati, rothschild..dan macam2 lagi.. dalam maknanya tu...

ini ialah buku sulung anak jati melanau Bintulu yg merupakan sahabat blogger kita.. dan kalau bukan kita yg nak kena support siapa lagi?! keep on rocking bro! tahniah Adi Herman!


6 comments:

  1. pergghh best giler review ni haha...terima kasih tuan kerana menyokong produk tempatan hehe yeah..keep on rocking in the free world!

    ReplyDelete
  2. haha..aku punya pun dah sampai..lum abes baca lagi..terbaikkk (y)

    ReplyDelete
  3. layan baca sambil menikmati cendol pulut...

    ReplyDelete
  4. belum beli lagi. dalam list ni

    ReplyDelete