Thursday, November 8, 2012

Jery Black Seeds Records, War Master LP

pengalaman menetap di Dublin, Ireland dan bergaul dgn dunia crust di sana tidak sia-sia, dia sekarang ialah usahawan muda yg berjaya. inilah dia Jery (bertopi), pemilik D-beat Crust Punk (and Metal) Label and Distro Black Seeds Record, distro crust paling berjaya di asia! haha! korang kena check out web dia, banyak barang2 metal yg mungkin menarik minat anda. yg penting Jery ni jenis cool dan layan baik beb. harga memang berpatutan plus shipping atau COD area kl.. aku COD lp WAR MASTER - Pyramid of the necropolis LP di pejabat pos Dayabumi (port rockers dulu ni beb). di bawah gambar lp package.. dtg dgn 19x28 poster, ini Regular Black vinyl edition limited 800 copies world wide!! Bolt Thrower fans should check this out! must have/hear to all music lover, buy the cd or lp, or even the mp3!
try layan..

yg ni versi fav aku... 33⅓rpm lp played at 45rpm! haha
malam tadi sempat aku needle drop.. untuk track2 lain War Master - Pyramid of the Necropolis LP (33⅓rpm lp played at 45rpm) boleh dtg sini...

7 comments:

  1. Bro...aku pun ada jual beberapa LP gak,mana tau hang berminat...check it out at www.metukulau.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak aku tegok2.. ape2 hal aku roger.

      Delete
  2. Replies
    1. cam tu la lebih kurang.. who cares? tapi kalo main speed 45 memang layan beb!

      Delete
  3. Bro,turntable tu brand apa?nampak mcm baru je

    ReplyDelete
    Replies
    1. sony PS-T1 turntable (1978). tegok video 2nd tu, ada detail. check out my yt channel bro :)

      Delete
  4. menarik...tapi tak mampu nak berLP... :(

    ReplyDelete