Monday, October 27, 2014

hantu opvs eponymovs cassette tape



Ghost ialah band satanic doom rock dari Sweden, 'Opus Eponymous' ni ialah album debut mereka. lirik penuh ritual syirik pemujaan satan, gaya nyanyi tu aku tak berapa gemar sebab rasa agak gayish hahaha, tapi muzik dorang ni memang layan. sebenarnya aku mengharapkan ada bonus track cover The Beatles 'Here Comes the Sun' tapi takde huhu. ini kaset unofficial so-called bootleg datang dari Mexico, packaging aku bagi A tolak, cantik layout siap lirik, quality bunyi aku bagi B tambah, ok sesedap rasa. side a dan b adalah sama. u know underground D.I.Y. bootlegger trade tape worldwide internationally, sharing our tape passion ok.

8 comments:

  1. musti best kalau aku dapat haha

    ReplyDelete
  2. best...aku masih mencari versi cd...

    ReplyDelete
  3. ghost is alrite la.. enjoy la...
    lawa kaset player kau

    ReplyDelete
  4. Ada jugak kaset ghost?sampai sekarang identiti diorang rahsiakan..

    ReplyDelete
  5. ada jugak. hehehe Metallica cukup gila Ghost... sampai pi layan gig depa.

    ReplyDelete
  6. muzik dia layan... lirik... tolak tepi

    ReplyDelete
  7. could you contact me for more info please?
    tifosidiferrari5@hotmail.com

    ReplyDelete